סעדה דגים משלוחי דגים, מבחר דגים טריים

מבחר דגים טריים

מבחר הדגים הגדול ביותר - טריים וקפואים מהים לצלחת. מגוון דגים לפי משקל, אופן חיתוך, עיבוד וטחינה במקום.

סעדה דגים משלוחי דגים, מבחר דגים טריים

מגוון מוצרים

תבלינים, ירק טרי, סלטים ביתיים, קפואים, גבינות ויינות אצלנו תוכלו לבנות את הארוחה המושלמת .

סעדה דגים משלוחי דגים, מבחר דגים טריים

משלוחים עד הבית

מערך משלוחים מתקדם השומר על איכות וטריות המוצר עד הבית.

סעדה דגים – צוות מנצח

סעדה דגים חנות המפעל הינו עסק משפחתי בעל מוניטין של 50 שנה, מחנויות הדגים הוותיקות בארץ משנת 1970, עם שני סניפים באשקלון, כשבכל אחד מהם יש צוות מקצועי ואדיב שמעניק שירות לבבי ומצוין.
בחנות תמצאו מבחר הדגים הגדול ביותר תוך הקפדה על טריות, איכות ושירות, עם מערך משלוחים ישירות עד הבית.

סעדה דגים משלוחי דגים, מבחר דגים טריים

מערכת משלוחים מתקדמת

אתר הזמנות
נגיש ומתקדם

אתר משלוחים

מערכת משלוחים מתקדמת בהתאמה מושלמת לצרכים שלכם
  • הכנה במקום
  • מהים לצלחת
להזמנת משלוח

מערך עיבוד
והכנה מתקדם

הכנה במקום

כל הזמנה נכנסת ישירות למרכז העיבוד הייעודי שלנו, שם מכינים את ההזמנה מהמלאי הטרי במקום, כאילו אתם פה איתנו.

אריזה
והובלה בקירור

מהים לצלחת

כל הזמנה נארזת בקפידה ונשמרת בקירור, עם מדבקה ייעודית עם מספר ההזמנה שלכם בהתאם ליום שבחרתם, ומשם ישירות בדרך אליכם.

השירות של סעדה

אנו מאמינים בשירות אדיב ויחס אישי לכל לקוח ומתחייבים לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר

שירות, מקצועיות, איכות וטריות.

לכל שאלה אנו זמינים בווטסאפ ובטלפון.

 
כשרות

פרטים ליצירת קשר

שעות פתיחה

יום ראשון

16:00 - 09:00

יום שני

18:00 - 08:00

יום שלישי

18:00 - 08:00

יום רביעי

19:00 - 08:00

יום חמישי

19:00 - 08:00

יום שישי

14:00 - 07:30

שבת

סגור

גם הם חלק מלקוחותינו

באס

1 דג באס שלם /2 פילטים

1 בטטה חתוך לפרוסות עבות

2 בצל סגול חתוך לרבעים

8 שיני שום /חצי ראש שום שלם

3 גבעולים בצל ירוק

10-14 עגבניות שרי חצויות /שלמות

תיבול

4 כפות שמן זית

1/2 כף מלח גס/אטלנטי

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

4 ענפי טימין/רוזמרין

חצי כוס יין לבן (מומלץ)

כף וחצי פלדלפיה או פפריקה

1 לימון מגורד

אופן הכנה

להניח הכל בתבנית , על נייר אפיה

לערבב את כל התבילינים בקערה

ולזלף מעל הדגים והירקות החתוכים

ולהכניס לתנור מחומם מראש ל °170 מעלות למשך 18 דקות

מרק דגים של סעדה

דגים מומלצים

לברק /מוסר ים /ברמונדי

עדיף פילה ללא עצמות

 

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול קצוץ

1 פלפל אדום קצוץ (אפשר גם ירוק חריף )

3 ענפי סלרי קצוצים

גרגירי חומוס סנפורסט

6 שיני שום קצוצות (2כפיות שום כתוש )

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות (קלוף)

2 קופסאות עגבניות קצוצות (multi)

 1 ענף טימין

אופן הכנה

מבשלים הכל בסיר על להבה נמוכה כ 20 דקות

תיבול

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפות פפריקה מעושנת /רגילה

קורט זעפרן(מומלץ)

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

5-6 כוסות מים (מומלץ ציר דגים )

1 צרור כוסברה קצוץ

מומלץ לטחון את הרוטב למרקם חלק

ולהגיש עם קרוטונים או בגט חם

 ציר דגים מתכון

כף שמן זית

אידרות דג ראש

בצל לבן חתוך קוביות

סחרי חתוך קוביות

5 שיני שום שלמות

1 כרישה חתוך גס

1 ענף טימין

חצי כוס יין לבן

להרתיח כ 30 דקות ולסנן

דג שלם בתנור

לברק/דניס/ברמונדי

דג שלם עם חריצים

תיבול

שמן זית מלח פלפל טימין

12 דקות על 200 מעלות

 

אנטיפסטי

בטטטה

בצל

גמבה

גזר

חציל

שום

חותכים הכל לפרוסות

תיבול

בשמן זית מלח גס פלפל

רוזמרין קצוץ ופפריקה מעושנת /מתוקה

סלמון צלוי על מצע של שעועית עגבניות שרי ופטריות פורטבלו

1  פילה סלמון פרפר

תיבול

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

פילדלפיה

ענף רוזמרין /טימין

4 שיני שום

אופן הכנה

צורבים את הדג על המחבת יחד עם התיבול

משני צדדים, 3 דקות מכל צד .

ומעבירים לתבנית לתנור

180 מעלות כ 12 דקות

לסלט שעועית החם

10 עגבניות שרי

3 פטריות פורטבלו

חופן שעועית ירוקה חתוכה סנפורסט

פלפל צילי חתוך

תיבול

שמן זית

סויה

כף טריאקי

כפית שמן שומשום

כפית רכז רימונים

4 שיני שום פרוסות

אופן הכנה

מקפיצים את הכל במחבת חם

קבב דגים מוסר לברק

חצי קילו מוסר ולברק טחון עם כוסברה  ושום

בצל לבן 1 קצוץ

תיבול

1 פלפל צילי טרי קצוץ

מלח גס

פלפל שחור

2 כפות פירורי לחם

ראס אל חנות

לימון כבוש

עגבניות שרי חצויות

פלפל צילי טרי

אופן הכנה

לערבב את כל המסה  ביחד

לעשות קציצות

ולצרוב על מחבת

סביצה מוסר ים/פלמידה/דניס

בצל סגול

צנון

כוסברה

פטרוזליה

נענע

בצל ירוק

גמבה

פלפל צילי

שמן זית 

מלח

לימון

פילה לברק/דניס/ברמונדי

פילה של דג סעדהה

פלפל צילי

שום כתוש/שלם פרוס טרי

צרור פטרוזליה

יין לבן

שמן זית

עגבניות שרי

עירית/בצל ירוק

מלח פלפל

תבלין מגיק לדג

ניוקי איטלקי

אופן הכנה

מבשלים את הניוקי במים חמים עד שהניוקי צף

מסננים

עם כף שמן זית מערבבים (כדי שלא ידבק הניוקי)

מחבת חמה

שמים שמן זית

שום

עגבניות שרי חצויות

פלפל צילי טרי חתוך

רבע כוס יין לבן לבישול

מלח פלפל

כף פפריקה/פלדלפיה

מוסיפים את הניוקי

 

צורבים את הדג על מחבת

תיבול

שמן זית

מלח

פלפל

תבלין מג'יק לדג

מניחים את הדג על הניוקי

קבב דגים סול ובקלה

בצל לבן 1 קצוץ

1 פלפל צילי טרי קצוץ

תיבול

מלח גס

פלפל שחור

2 כפות פירורי לחם

ראס אל חנות

לימון כבוש

עגבניות שרי חצויות

פלפל צילי טרי

 

אופן הכנה

לערבב את כל המסה  ביחד

לעשות קציצות

ולצרוב על מחבת

עם חצאי שרי

רבעי בצל 

פלפל צילי

עלי כוסברה לקישוט

דילוג לתוכן