צורות חיתוך

ספר

הדג מגיע נקי, פתוח בצורת "ספר" ,או בכינוי אחר-"פרפר", עם העור והעצמות.
מתאים בעיקר לגריל ולתנור, גם למילוי.

טחון

הדג מגיע טחון ללא עצמות או עור.
מתאים בעיקר לבישול או טיגון.

שלם

הדג מגיע בשלמותו, כאשר הוא נקי מבטן קשקשים וסנפירים. מתאים בעיקר לתנור או גריל וטיגון.
כל בקשה נוספת נא לציין בהערות

סעדה דגים

פילה

הדג מגיע נקי ללא עצמות כלל, עם העור.
לכל דג ישנם 2 פילטים (שני צדדים).
מתאים לכל צורת בישול.
לכל בקשה נוספת יש לציין בהערות.

פרוס

הדג מגיע נקי, פרוס למנות עם העצם.
מתאים לטיגון או בישול.חשוב לציין בהערות אם ברצונכם לטגן או לבשל את הדג, על מנת שתוכלו לקבל את העובי המתאים של הפרוסה.לכל בקשה נוספת, נא לציין בהערות.

משלוחים חינם מעל 300 ש``ח
99% לקוחות חוזרים
מעל 48 שנה בעולם הדגים
שיטת תשלום מאובטחת !
מספקים למוסדות ועסקים
צ'אט עם נציג
צ'אט עם נציג
שלום לך, מה היא שאלתך ?
מתחבר...
אין כרגע נציג מחובר, אפשר לנסות מאוחר יותר או לשאול אותנו ונחזור אליכם בהקדם האפשרי !
עסוקים כרגע, אנא המתן
:
:
:
יש לך שאלה ? שאל עכשיו את הנציג !
:
:
שיחת הצ'אט הסתיימה !
האם הנציג עזר לך על השאלה ?
כן, תודה לא :(